Over mij

Over mij

Welkom op mijn blog!

Ik ben Amber. Een 23-jarige nieuwsgierige creatieveling met een enorme passie voor alles wat te maken heeft met gezondheid en creativiteit. Deze twee moet ik combineren, dacht ik, dus begon ik met schrijven over deze onderwerpen, maar dan wel met een persoonlijk tintje.

De afgelopen jaren heb ik veel meegemaakt met mijn gezondheid. Lange tijd vergat ik goed voor mezelf te zorgen, waardoor ik uiteindelijk allerlei mentale klachten kreeg. Nu zit ik daar nog middenin, maar ben ik op weg naar herstel. Een lang proces die ik graag met je wil delen op deze blog. Ik deel mijn persoonlijke verhaal om begrip te creƫren en je te inspireren om goed voor jezelf te zorgen.

Naast dat ik dagelijks bezig ben met mijn gezondheid, heb ik nog vele andere interesses die ik ook graag met je deel. Zo heb ik een enorme passie voor sport en voeding en hou ik ervan mijn creativiteit op verschillende manieren te uiten. Ik teken al mijn hele leven, maar ook schrijven, fotografie, koken en schilderen zijn ondertussen hobby’s geworden.

Verder volg ik de studie ‘gezondheid en leven’ aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Ik weet nog niet wat ik met deze studie wil doen, maar heb het wel erg naar mijn zin en ben ook vastbesloten deze goed af te ronden!

Een kleine samenvatting van mij! Maar zodra je rondkijkt op mijn blog zal je me steeds beter leren kennen. Super leuk dat je meeleest!